Най-бързият начин да намериш и резервираш надежден изпълнител в почистването
Какво включва услугата?
  • Прозорци (двустранно) и дограма;
  • Щори;
Изпълнителите работят с професионални препарати и машини и са много по-ефективни в работата си от обикновения човек. Добрата подготовка, оборудване и техника са предпоставка за отлично свършена работа без компромиси и без рискове.
Domestina Standard
Всяка почистваща фирма на платформата изпълнява тази услуга съгласно Domestina standard. Стандартът гарантира, че независимо кой изпълнител от платформата избереш – той ще изпълни прецизно всички активности, посочени в описанието на услугата. Domestina standard гарантира, че всички почистващи фирми на domestina.bg работят в унисон с нашите високи критерии.
156 708
поръчани почиствания
Топ изпълнители
Топ изпълнители
Рейтинг и коментари от клиенти
Страхотни цени
Страхотни цени
Пряка конкуренция между изпълнителите
Топ изпълнители
Бързо решение
Онлайн поръчка без оглед, поръчки дори и за утре
Отзиви от клиенти
РЕЙТИНГ: 10/10 | 09/12/2023
Резервирах услугата в последния момент, тъй като моята помощничка е в болничен. Драгомира реагира бързо. Справи се много добре за нов и непознат обект. Отговорна, наясно какво трябва да се прави, бързо се ориентира в ситуацията, работи качествено. Благодаря!
Йорданка Б.   за   Драгомира А.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 08/12/2023
Нели е много усмихната и позитивна. Като професионалист е безупречна! Работи стегнато и не пропуска детайли. Инициативата идва изцяло от нея, не се налага да напомням или да изисквам. Много съм доволна от помощта и! Благодаря, Нели!
Мая И.   за   Нели Чернева
РЕЙТИНГ: 10/10 | 09/12/2023
Както винаги, Ваня заслужава само най-високите оценки! Сигурно повтарям коментара си. Ами друг не може да бъде. Тодор Ч.
Тодор Ч.   за   Ваня В.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 09/12/2023
Изключително старателна и всеотдайна към работата си.
Галя   за   Катя М.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 09/12/2023
Отлично свършена работа
Виолета к.   за   Шайн Груп 7 ЕООД
РЕЙТИНГ: 10/10 | 09/12/2023
Прекрасна
Гинка Г.   за   Янка Ж.

Често задавани въпроси

Каква е цената?

Цената се определя от броя и вида на прозорците в имота. Всяка компания определя свои собствени цени в зависимост от почистващите препарати и инструменти, както и от нейния опит и качество на работа.

Защо да резервирате чрез Domestina?

Domestina е мястото, където можете да сравните офертите на всички доставчици на един екран - конкуренцията гарантира справедлива цена. Не забравяйте, че в края на посещението оценявате работата на доставчика. Оценката директно влияе върху количеството работа, която получават през платформата, което ги прави екстра внимателни.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас
работни дни между 9:00 и 18:00 часа