Основно почистване на домове във Велико Търново

Сравнете офертите на всички изпълнители
Виж цените

Основното почистване се различава от поддържащото почистване на домашните помощници, по това, че се почиства много по-обстойно. Обръща се внимание на:

  • Прозорци;
  • Фуги в банята;
  • Вътре в шкафове и гардероби;
  • Вътре в печката;
  • Над гардероби и шкафове;

Общо взето дейности, които отнемат много време и не се правят често. Разликата с почистването след ремонт, е че няма премахване на следи от строителство като бои, латекс, лепила и изхвърляне на строителни отпадъци.

Основното почистване се извършва от екип от двама до четирима изпълнители с професионални препарати и машини за почистване.

Каква е цената?

Цената зависи от площта на имота, който ще се почиства. Разбира се, всеки доставчик има различно ценообразуване, защото работи с различен брой хора, различни препарати и машини.

Защо да резервирате чрез Domestina?

В Domestina можете да видите на едно място офертите на най-добрите изпълнители на основно почистване в град Велико Търново. Заради конкурентната среда тук можете да намерите най-изгодните оферти и да поръчате само с няколко клика, без излишни телефонни разговори. След като посещението приключи, ще получите форма за обратна връзка, с която да оцените изпълнителя. Тя е инструментът, които кара доставчиците да са винаги на ниво и ви дава възможност да помогнете на бъдещи потребители да направят правилен избор.

Фирми за почистване, предлагащи основно почистване на домове в град Велико Търново

Заура Домашен помощник
рейтинг 9.9 / 10
 
Обслужва градовете: Арбанаси, Велико Търново, Горна Оряховица, Долна Оряховица, Лясковец

Ние ще почистим всяко кътче и всеки ъгъл в дома ви. Чистотата е важен фактор за ежедневния уют в дома ви. Използваме професионални прахосмукачки "Керхер" и "Лавор" и препарати за почистване. Екипа се определя от големината на жилището и времето за изпълнение. Освежаването на дома започва с премахването на паяжините, праха от високата част на мебелите. Изчистване на кухнята с прилежащите хладилници, печки, мивки. Измиване на бани, перални и тоалетни. 
В свежият си дом се връщам и назад не се обръщам, навеждам се прашинка няма-радостта ми е голяма! Чистота навред блести и заслепява моите очи.

Последни отзиви от клиенти