Професионално основно почистване в Лясковец

Сравнете офертите на всички изпълнители
Виж цените

Основното почистване се различава от поддържащото почистване на домашните помощници, по това, че се почиства много по-обстойно. Обръща се внимание на:

  • Прозорци;
  • Фуги в банята;
  • Вътре в шкафове и гардероби;
  • Вътре в печката;
  • Над гардероби и шкафове;

Общо взето дейности, които отнемат много време и не се правят често. Разликата с почистването след ремонт, е че няма премахване на следи от строителство като бои, латекс, лепила и изхвърляне на строителни отпадъци.

Основното почистване се извършва от екип от двама до четирима изпълнители с професионални препарати и машини за почистване.

Каква е цената?

Цената зависи от площта на имота, който ще се почиства. Разбира се, всеки доставчик има различно ценообразуване, защото работи с различен брой хора, различни препарати и машини.

Защо да резервирате чрез Domestina?

В Domestina можете да видите на едно място офертите на най-добрите изпълнители на основно почистване в град Лясковец. Заради конкурентната среда тук можете да намерите най-изгодните оферти и да поръчате само с няколко клика, без излишни телефонни разговори. След като посещението приключи, ще получите форма за обратна връзка, с която да оцените изпълнителя. Тя е инструментът, които кара доставчиците да са винаги на ниво и ви дава възможност да помогнете на бъдещи потребители да направят правилен избор.

Фирми за почистване, предлагащи професионално основно почистване в град Лясковец

Заура Домашен помощник
рейтинг 9.9 / 10
 
Обслужва градовете: Арбанаси, Велико Търново, Горна Оряховица, Долна Оряховица, Лясковец

Ние ще почистим всяко кътче и всеки ъгъл в дома ви. Чистотата е важен фактор за ежедневния уют в дома ви. Използваме професионални прахосмукачки "Керхер" и "Лавор" и препарати за почистване. Екипа се определя от големината на жилището и времето за изпълнение. Освежаването на дома започва с премахването на паяжините, праха от високата част на мебелите. Изчистване на кухнята с прилежащите хладилници, печки, мивки. Измиване на бани, перални и тоалетни. 
В свежият си дом се връщам и назад не се обръщам, навеждам се прашинка няма-радостта ми е голяма! Чистота навред блести и заслепява моите очи.

Дени 44 ЕООД
рейтинг 0 / 10
 
Обслужва градовете: Арбанаси, Велико Търново, Горна Оряховица, Долна Оряховица, Лясковец

За основното почистване използваме почистващи машини марката Kärcher. Използваме перилни и почистващи препарати със сертификати на фирма Войс Кемикъл, Блейзи, Меглио и др. доказали се на българския пазар, както и био почистващи препарати на фирмата Sonett.

Почистването включва:
Почистване на вертикални и хоризонтални повърхности, стени,  подове, мебели. Външно почистване на шкафове, хладилници, аспиратори,  фурна  и котлони. Дълбоко изтупване на меки настилки, килими и мокети. 
Почистване и дезинфекция  на  санитарни помещения. 
Външно и вътрешно измиване на прзоорци и дограми и  щори, без алпинистки подход.

Клиента може да очаква, старателно изчистен и приятно ухаещ дом или офис.