Абонаментно почистване

Абонаментното почистване е най-поръчваната услуга от Domestina. Когато поръчате, вие решавате проблемите на домакинството свързани с:

  • Почистване;
  • Гладене;
  • Смяна на спално бельо;
  • Измиване на чинии;
  • Подреждане;
  • Сгъване на дрехи;
  • и други;
  • без готвене и пране;

Услугата е изключително популярна сред млади семейства и професионалисти, които ценят времето си и предпочитат да прекарват свободното си време в компанията на семейството, приятелите си или да се наслаждават на любимото си хоби.

Изпълнителя винаги ли е един и същ?

При абонамент FIX, винаги ви посещава една и съща домашна помощница. Тя се резервира за вас за един и същи ден и час всяка седмица, и никой друг клиент не може да я поръча. Разбира се при болнични и отпуски можете да поискате заместник.

Можете ли да пропуснете посещение?

За всеки 4 посещения от абонамент, вие получавате едно безплатно отлагане(до 3). Ако надвишите броя на безплатните отлагания, всяко следващо ви струва 15 лв.. Ако искате да отложите посещение, можете да го направите през профила си, само с 2 клика.

Има ли абонамент веднъж на две седмици?

Няма фиксиран абонамент за веднъж на две седмици. Хората с плаващ график или тези, които желаят да ползват по-рядко, могат да се възползват от Domestina Membership. При него срещу месечна такса от 6 лв., могат да се поръчват еднократни посещения на цената на абонаментни. Членовете на нашият клуб, също така могат да виждат графика на домашните помощници по-напред във времето и да запазят изпълнителя, който желаят.

Каква е цената?

Цената зависи от няколко фактора - местоположение, тип на услугата, времетраене на посещението, изпълнител. След като стартирате поръчка и въведете вашата локация, ще видите цените за посещение.

Как да поръчате и кой изпълнител да изберете?

Започнете поръчка като натиснете бутона “Виж цените” отдолу. След като въведете адреса си и изберете еднократно или абонаментно посещение, ще видите графика на всички свободни домашни помощници. Можете да видите техни снимки, кратка биография, рейтинг и коментари от клиенти, както и общ брой посещения в платформата. След като изберете изпълнител можете да резервирате онлайн с няколко клика.

Последни отзиви от клиенти

Защо да поръчате през Domestina
Без завишаване на цената

Доместина следи за това клиентите да получат най-добрите цени при поръчка през платформата.

Избор

Лесно може да сравните изпълнителите по цена, рейтинг и брой направени посещения през платформата.

Онлайн Поръчка

Виждате графика с всички свободни възможности и може да резервирате директно онлайн. Без нужда от досадни обаждания и промени в последния момент.