Домашни помощници в Скутаре, Пловдив

Това е списък с активните домашни помощници в Скутаре. Не всички са налични за поръчка в този момент, защото са 100% резервирани. Натисни бутона "ПОРЪЧАЙ" за да видиш свободните.
Миглена Йорданова
Миглена е на 29 години, зодия Везни. Неомъжена. В свободното си време се занимава с алпинизъм, четене на книги, готвене, гледане на видеа и разходки сред природата. В момента работи като барманка във фитнес и СПА център. Има опит и като сервитьор. Тя е перфекционист, ще даде всичко от себе си, работата ѝ да бъде свършена максимално добре и качествено.
Нели Вълкова
Нели е зодия близнаци, много усмихната, комуникативна и с чувство за хумор. Има опит като камериерка. През свободното си време обича да чете книги и да слуша музика.
Димитър Киров
Димитър е зодия Риби, има опит като служител във фирма за професионално почистване. Описва себе си като сериозен, надежден и отговорен. През свободното си време се занимава със спорт и рисуване.
Радка Кисова
Радка е на 62 години, зодия Рак. Има двама сина, вдовица е. Има 17 години стаж в тази сфера в САЩ. Коректна и изпълнителна.