Почистване след ремонт в град Добрич

Почистването след ремонт е високо интензивно почистване на силно замърсени площи, обикновено със строителни материали, бои и фин прах. Извършва се със специализирани машини и най-често от екип от двама до четирима професионалисти. Препоръчва се да не се опитвате сами да чистите такъв тип тежки замърсявания, защото често можете да повредите повърхностите или да направите чистенето на финия прах невъзможно.

Можете да резервирате почистване след ремонт, онлайн чрез Domestina. Изберете изпълнител от списъка по-долу или просто направете поръчка и сравнете офертите на всички доставчици по цена и отзиви на клиенти.

BULMANAGER

Използваме парочистачка Кarcher - професионална прахосмукачка за сухо и мокро почистване, Нilfisk - подочистачка с микрофибърни накрайници, кърпи и гъби от най-високо качество. Услугата включва: обезпрашаване на стени, первази, шкафове, каси, ключове; Почистване зад диваните и под леглата; измиване на стъклата и дограмата; премахване на боя, предпазни лепенки, силикон и други строителни материали; комплексно почистване на санитарните помещения; комплексно почистване на кухня. За изпълнението на услугата не е посочено точно определено време, извършва се до получаване на перфектен резултат.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.
Вземи отстъпка!