Почистване на прозорци в Слънчев Бряг

Сравнете офертите на всички изпълнители
Виж цените

Дограмата, стъклата и щорите на прозорците са мръсни? Разбира се всеки може да си изчисти прозорците сам, но отнема много време, а резултатите обикновено са далеч от задоволителни. Оставете тази работа на професионалистите! Те работят със специално оборудване, професионални препарати и имат правилна техника на почистване. С тяхна помощ ще се радвате на кристално чисти прозорци, обезпрашени щори и дограми без петънце.

Каква е цената?

Цената се определя от:

  • Брой стаи;
  • Брой остъклени тераси;
  • Брой стаи в които ще се почистват щори;

Няма значение колко са големи прозорците или колко са на брой, толкова е просто.

Защо да резервирате чрез Domestina?

Domestina e мястото където можете да сравните на един екран офертите на всички изпълнители. Тук можете да поръчате онлайн, само с няколко клика без излишни телефонни разговори и обяснения. Не забравяйте, че след края на посещението, можете да оцените изпълнителя и вашият коментар да помогне в избора на други потребители.

Как да резервирате?

На тази страница можете да видите, всички компании, които предлагат почистване на прозорци в град Слънчев Бряг. Можете директно да изберете изпълнител от тук или да натиснете бутона “Виж всички оферти” за да видите цените на всички компании.

Фирми за почистване, предлагащи почистване на прозорци в град Слънчев Бряг

"Свежест 42 " ООД
рейтинг 9.7 / 10
 
Обслужва градовете: Атия, Бургас, Несебър, Свети Влас, Слънчев Бряг, Созопол, Черноморец, Елените, Кошарица, Поморие

Услугата включва двустранно почистване на прозорците според обявените цени и забърсване на дограмата. Почистват се ръчно посредством перо и мече. Използваме вода и препарат за прозорци от професионална серия. Нужно е клиента да подсигури достъп до течаща вода, за да може да се подменя мръсната вода с чиста. Използваме полиращи кърпи за финализиране на почистването. Тъй като щорите са няколко разновидности се почистват ръчно  или с Рейнбоу с приставка за щори. Използва се препарат, който е подходящ за материята от която са изработени / плат, алуминий, пластмаса/ . Предлагаме почистване на фасади и височинно почистване на прозорци. Имаме на разположение вишка под наем , а за по- достъпните прозорци - телескоп 8 м.