Почистване на прозорци в Пазарджик

Двустранно измиване на прозорци и дограма
Двустранно измиване на прозорци и дограма
Какво включва услугата?
  • Прозорци (двустранно) и дограма;
  • Щори;
Изпълнителите работят с професионални препарати и машини и са много по-ефективни в работата си от обикновения човек. Добрата подготовка, оборудване и техника са предпоставка за отлично свършена работа без компромиси и без рискове.
Как работи Доместина
1
Избери услуга
2
Избери изпълнител
3
Наслади се на чист дом
100 019
поръчани почиствания
Разумна цена
Пряка конкуренция между фирмитe изпълнители
Надеждни фирми
Рейтинг и коментари от клиенти
Бързо решение
Онлайн поръчка без оглед, поръчки дори и за утре
Отзиви от клиенти
РЕЙТИНГ: 10/10 | 29/09/2020
Отлично почистване, само дето бях изплакнал постелки за баня преди да ги пусна за пране и незнайно защо са решили да пробват чисто новата ми сушилня с термопомпа за 800лв и да натъпчат в нея все още мръсните и мокри постелки без изобщо да съм ги карал (не знаех че е необходимо да предупреждавам да не се упражняват с уредите ми) и сега имам вода, и мръсотия във филтрите за влакна, а миризмата която се носи не мога да я опиша. Нищо чудно това идване да ми излезне златно. Благодаря.
Божидар К.   за   MATEOS CLEANING
РЕЙТИНГ: 10/10 | 29/09/2020
Служителят, който посети дома ни е изключителен професионалист, възпитан и със свежо чувство за хумор, което помогна, въпреки неканените гости - осите, да се почувстваме в безопасност още след появата на Господина.(за съжаление запомних само първото име - Николай) :) Благодаря на него и Вас и се надявам проблемът ни с осите да е решен ! :) Усмихнат ден! :)
Hristina V.   за   Оргард
РЕЙТИНГ: 10/10 | 29/09/2020
Перфектно свършена работа.Много съм доволна от качеството, бързината и безпроблемната комуникация.Впечатлиха с професионализъм.Със сигурност ще ги поръчам пак.Препоръчвам.
Силвия Б.   за   Master cleaning
РЕЙТИНГ: 10/10 | 29/09/2020
Дойдоха точно навреме. Много любезни и отзивчиви! Изпраха два килима и два матрака за около час. Много съм доволна! Непременно ще ползвам услугите им отново!
Десислава Ч.   за   Cleanbow
РЕЙТИНГ: 9.4/10 | 30/09/2020
Изключително добри професионалисти.
Veselka H.   за   Shiny House
РЕЙТИНГ: 10/10 | 30/09/2020
Страхотно обслужване.
Симона М.   за   Вивиди ЕООД

Често задавани въпроси

Каква е цената?

Цената се определя от броя и вида на прозорците в имота. Всяка компания определя свои собствени цени в зависимост от почистващите препарати и инструменти, както и от нейния опит и качество на работа.

Защо да резервирате чрез Domestina?

Domestina е мястото, където можете да сравните офертите на всички доставчици на един екран - конкуренцията гарантира справедлива цена. Не забравяйте, че в края на посещението оценявате работата на доставчика. Оценката директно влияе върху количеството работа, която получават през платформата, което ги прави екстра внимателни.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас
работни дни между 9:00 и 18:00 часа