Домашни помощници в Банкя

Сравнете офертите на всички изпълнители
Виж цените

Времето за домакинската работа никога не достига. По тази причина много хора се обръщат за помощ към професионалист. Работата на домашната помощница е да поддържа домакинството в ред. Това включва множество дейности като:

  • Почистване на дома;
  • Гладене;
  • Измиване на чинии и посуда;
  • Смяна на спално бельо;
  • Простиране;
  • Подреждане;
  • Без пране и готвене;

Как да си гарантирате една и съща домашна помощница всеки път?

Абонаментът FIX ви резервира един и същ изпълнител в един и същи ден и час от седмицата. При останалите опции, се налага да се съобразявате с това кога изпълнителя, който искате е свободен.

Как гарантираме сигурността?

Компаниите, които предлагат тази услуга винаги имат пробен период с новите домашните помощници, както и договор с всички нейни данни. При нас всичко е на светло, така че имате фактура и доказателства, кой и кога е бил в дома ви. Това е голямата разлика с човек от сивия сектор, където дори не можете да докажете, че някой ви е посещавал.

Защо да резервирате чрез Domestina?

Има много причини да поръчате домашна помощница в град Банкя през платформата. На първо място е удобството от онлайн поръчката, която става буквално за секунди. На сайта можете за всеки ден и слот да видите точно, кои изпълнители са свободни. Можете да ги сравните по биография, оценки от клиенти и история в Domestina.

Друг голям плюс е безкасовото плащане, никога няма да изпитвате неудобството от това да нямате кеш в момента или да не могат да ви върнат.

Изключително много държим и на професионалните отношения и правилата. Дългогодишния опит показва, че ако в отношенията с домашните помощници няма някаква структура и формализъм, те много бързо деградират и започват да носят много неудобства.

Фирми за почистване, предлагащи домашни помощници в град Банкя

Доместина
рейтинг 9.8 / 10
 
Обслужва градовете: София, Банкя

Domestina е компанията с най-много опит в предлагането на домашни помощници. Създадена е през 2014-та година и от тогава е организирала извършването на десетки хиляди посещения при клиенти. Тя е първата компания, която започна предлагането на онлайн резервация за тази услуга и е единствената, при която може да се резервира само онлайн. Домашните помощници в Domestina минават обучение и пробен период.