Най-умният начин да работиш почасово
Стани част от най-голямата платформа за домашни помощници в България и печели допълнителни доходи, в удобно за теб време.
121 268
поръчани почиствания
Ти избираш кога
Посещенията са по 4 часа; 8:30 - 12:30 и 13:30 - 17:30
Ти избираш къде
Задаваш в кои квартали искаш да приемаш поръчки
Ти определяш цената
В момента цените се движат в диапазон 35 лв. - 70 лв. за 4 часово посещение
Получаваш парите веднага
Клиента се разплаща с теб веднага след посещението
Спираш, когато решиш
Можеш да деактивираш профила си без никакви неустойки
Стани част от Domestina.bg
Какво включва работата?
При клиентите се извършват стандартните домакински услуги - почистване, гладене, простиране, миене на чинии, смяна на спално бельо и други (без готвене).
Какви са финансовите условия
Domestina не взима процент от твоята заработка при клиенти, 100% от тази сума остава за теб. За да бъдеш на платформата, заплащаш месечна такса в размер на цената на едно твое посещение. В случай, че за предишния месец не си направила нито едно посещение при клиент, Domestina.bg няма да ти вземе такса.
Отзиви от клиенти
РЕЙТИНГ: 10/10 | 19/01/2022
Снежана пристигна навреме, беше любезна и организирана и се съобрази с нуждата да редува задачите заради спящо дете. Благодаря!
Мария Г.   за   Снежана Д.
РЕЙТИНГ: 9.4/10 | 19/01/2022
Старае се повече.
Поля Б.   за   Албена Н.
РЕЙТИНГ: 9.4/10 | 18/01/2022
ОК
Димитър Ц.   за   Десислава Йотова
РЕЙТИНГ: 9.4/10 | 18/01/2022
Катя Магурева пристигна навреме и си тръгна дори малко след 17:30ч. Носеше със себе си някои препарати и уреди, които ползва и които не са налични във всяко жилище. Почиства изключително старателно с внимание към детайлите. Предложи решение за по-рационална подредба на подправки и добавки, което аз приех. Отнася се уважително и се съобразява с изискванията, не фамилиарничи, не пуши, отказа телефонен разговор по време на работа. С едно изречение - много старателна, точна, отличен работник!
Roumiana K.   за   Катя М.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 17/01/2022
Вече имаме няколко посещения от Мирослава, като при всичките тя се справя отлично. Много сме доволни от качеството на работата и, затова продължаваме да я ангажираме за следващи посещения. Препоръчваме я!
Георги Х.   за   Мирослава С.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 17/01/2022
Жената беше много мила и почисти отлично.
Васил П.   за   Веселка Пеева
Последно регистрирани домашни помощници
Nataliya P.

Наталия е на 23 години, зодия Овен. Отговорна, съвестна и амбициозна. Има най- прекрасното семейство, което винаги я подкрепя във всичко. Другата ѝ радост са домашните любимци - 3 котета и 1 куче. Почистването е нейна професия и хоби. Също така ходи на народни танци. Занимавала се е с професионално почистване 3 години. Натрупала е малко опит и сега се стреми към личностно развитие. От година работи сама, предимно поддържащо почистване на домове. Дава максимума от себе си. Съвестно върши работата си и знае, че може да предостави качествена услуга.

Искра .

Искра е на 34 години, зодия Рак. Отговорна и амбициозна. Самотна майка, с дете на 15 години. В свободното време обича да се разхожда с него. Спортист е, има два златни медала по бокс. Работи на още едно място, в цех за производство на тоалетна хартия. Работила е и във фирми за почистване, близо две години. Запозната е с изискванията на професията, знае как да направи един дом да изглежда чист и клиентът да бъде доволен. Мечтае някога да има своя фирма за почистване.

Севделина П.

Севделина е на 63 години, зодия Дева. Отговорна, добронамерена, усмихната, точен и изпълнителен човек. Вдовица, има една дъщеря и внуче. Обича да се грижи за семейството си, игри и разходки с внучето. Има дългогодишен опит в Италия като домашна помощница. Можете да разчитате на бързина, прецизност и отношение към реда и чистотата.

Деница С.

Деница е на 20 години, зодия Стрелец. Амбициозна и креативна, Деница споделя, че най-добрият й приятел е майка й. В свободното си време се отдава на походи в планината и рисуване. Деница е демонстрира качества на отговорен, деен и мотивиран човек.

Симеонка К.

Симеонка е зодия Дева, родена през 1948 година. За себе си споделя, че като типичен представител на девите, обича точността, порядъка и чистотата. Ние пък бихме споделили, че Симеонка е изключително приятен събеседник, дейна и с дух на млад и модерен човек. Свободното си време отдава на любимите си книги, театър, музика и балет, а професионалните си качества на домашна помощница е шлифовала по време на осем годишен престой в Белгия.

Ира Щ.

Ира е на 42 години, зодия Овен. Разведена, с тризнаци на 10 години. Енергична, комуникатовна и винаги усмихната. В свободното си време обича да се занимава с риболов, отдих в природата и шофиране. Последната ѝ работа е във фирма за кетъринг - 4 години. Лесно се комуникира с нея, възприема бързо, коректно изпълнение на работата!

Какво е Domestina?
Свързваме клиенти и домашни помощници. Само на цената на едно твое посещение на на месец получаваш неограничен достъп до платформата.
Често задавани въпроси
Не се изисква предишен опит за участие в платформата.
Всички необходими препарати и пособия за почистване се осигуряват от клиентите. Носи си домашни чехли и удобни дрехи за работа. Маска и ръкавици са препоръчителни.
Да, посещенията при клиентите са самостоятелни.
Няма изискване за присъствие от страна на клиентите, това е тяхно решение.
При нанесена щета, първо трябва да уведомиш клиента. Материалната отговорност в тези случаи е твоя.
Сам/а преценяваш как да пътуваш до адресите. Не се изисква да имаш личен автомобил, но това ти дава възможност за покритие на повече квартали.
Важно
Вашият успех на платформата на Domestina, зависи изцяло от вас. Най-важните фактори, които са определящи за вашето представяне са:
  • Цената ви отговаря на пазарните норми
  • Справяте се добре при клиентите и имате добри оценки и коментари
  • Покривате квартали, където има търсене на услугата
  • Имате професионална снимка и грамотно написана биография