Най-умният начин да работиш почасово
Стани част от най-голямата платформа за домашни помощници в България и печели допълнителни доходи, в удобно за теб време.
119 469
поръчани почиствания
Ти избираш кога
Посещенията са по 4 часа; 8:30 - 12:30 и 13:30 - 17:30
Ти избираш къде
Задаваш в кои квартали искаш да приемаш поръчки
Ти определяш цената
В момента цените се движат в диапазон 35 лв. - 70 лв. за 4 часово посещение
Получаваш парите веднага
Клиента се разплаща с теб веднага след посещението
Спираш, когато решиш
Можеш да деактивираш профила си без никакви неустойки
Стани част от Domestina.bg
Какво включва работата?
При клиентите се извършват стандартните домакински услуги - почистване, гладене, простиране, миене на чинии, смяна на спално бельо и други (без готвене).
Какви са финансовите условия
Domestina не взима процент от твоята заработка при клиенти, 100% от тази сума остава за теб. За да бъдеш на платформата, заплащаш месечна такса в размер на цената на едно твое посещение. В случай, че за предишния месец не си направила нито едно посещение при клиент, Domestina.bg няма да ти вземе такса.
Отзиви от клиенти
РЕЙТИНГ: 10/10 | 03/12/2021
Кари е чудесна, отново съм изключително доволна от услугите й. Справи се отлично с всичко и даже пита за още :) Със сигурност отново ще се възползвам от услугите й.
Татяна С.   за   Карамфилка Георгиева
РЕЙТИНГ: 10/10 | 03/12/2021
Препоръчвам!
Яна П.   за   Цветана Христова
РЕЙТИНГ: 10/10 | 02/12/2021
Работи бързо и качествено, изпълни моите изисквания.
Василка А.   за   Драгомира А.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 02/12/2021
Страхотна както винаги!
Irina P.   за   Стефана Беляева
РЕЙТИНГ: 10/10 | 02/12/2021
Ралица е страхотна! Коректна и стриктна във всяко едно отношение
Anna K.   за   Ралица Ш.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 01/12/2021
Отлична работа, много сме доволни.
Radost D.   за   Елизабет Л.
Последно регистрирани домашни помощници
Траянка Р.

Траянка е на 59 години, зодия Близнаци. Има три, вече големи дъщери, които много обича и свободното си време прекарва с тях. Разходките на природа я задеждат с енергия и хубави емоции. Работила е в Италия дълги години като домашна помощница и знае перфектно езика. Отговорен и сериозен човек е, държи работата винаги да е свършена по най - добрия начин.

Петя Л.

Петя е на 37 години, зодия Телец. Обвързана, с два домашни любимеца. Амбициозна и упорита, постига всичко желано в живота си, държи на точността и честността. Обича да рисува и пътува, както и да запечатва всеки момент с фотография. Последната ѝ работа е като продавач консултант в строителна фирма. Обича винаги да завършва всичко, с което се захване, дисциплинирана и отговорна личност е.

Снежана Д.

Снежана е родена през 1980 година, зодия Риби. Определя се като внимателна, прецизна и любезна. Споделя, че прекарва всяка свободна минута със семейството си - любящ съпруг и добра дъщеря. Професионалният си опит като домашна помощница е натрупала в Берлин, където е работила като камериерка. Като най-силни професионални качества посочва способността да бъде сериозна и отговорна.

Мирослава С.

Мирослава е родена през 1994 година, зодия Близнаци. Помолихме я да опише себе си: "Бих описала себе си като криейтив тип личност, комуникативна и с всеобщи интереси и умения.Обичам уюта и домашната среда. Обичам семейство си! Семейството е най-силната институция! В свободното си време обичам да чета, да слушам хубава музика и да се разхождам сред природата с приятели. Харесва ми да опознавам нови за мен места с цялата им пъстрота, култура и традиции. Имам опит в грижата за деца и поддържане на реда и чистотата в две големи семейства. На въпросът защо клиентите да изберат точно теб отговори със самочувствие и увереност: "Държа на чистотата и реда - за мен това е приоритет. Имам изявена сензитивност към реда не само в дома, но и във всяка друга сфера.Като качества в позитив притежавам: - отговорност - точност - вежливост - подреденост - сръчност - позитивно мислене и нагласа - способност за работа в екип - адаптивна и бързо учеща се."

Елизабет Л.

Елизабет е родена през 91-ва година, зодия Близнаци. Усмихната, ведра и пъргава, свободното си време отдава на пътувания и разходки сред природата. Майка е на две годишно момченце. Преди да излезе в майчинство, е работил 8 години като сервитьор, 5 години касиер хранителни стоки и 2 години бариста.

Ирен Г.

Ирен е на 58 години, зодия Рак. Разведена е с пълнолетен син. Обича рисуването, разходките сред природата и животните. Работила е над една година като домашна помощница в частни домове. Също така се е занимавала с дизайн и проектиране на мебели. Отговорна, честна и прецизна, можете да разчитате на коректност.

Какво е Domestina?
Свързваме клиенти и домашни помощници. Само на цената на едно твое посещение на на месец получаваш неограничен достъп до платформата.
Често задавани въпроси
Не се изисква предишен опит за участие в платформата.
Всички необходими препарати и пособия за почистване се осигуряват от клиентите. Носи си домашни чехли и удобни дрехи за работа. Маска и ръкавици са препоръчителни.
Да, посещенията при клиентите са самостоятелни.
Няма изискване за присъствие от страна на клиентите, това е тяхно решение.
При нанесена щета, първо трябва да уведомиш клиента. Материалната отговорност в тези случаи е твоя.
Сам/а преценяваш как да пътуваш до адресите. Не се изисква да имаш личен автомобил, но това ти дава възможност за покритие на повече квартали.
Важно
Вашият успех на платформата на Domestina, зависи изцяло от вас. Най-важните фактори, които са определящи за вашето представяне са:
  • Цената ви отговаря на пазарните норми
  • Справяте се добре при клиентите и имате добри оценки и коментари
  • Покривате квартали, където има търсене на услугата
  • Имате професионална снимка и грамотно написана биография