Домашни помощници в Прослав, Пловдив

Това е списък с активните домашни помощници в Прослав. Не всички са налични за поръчка в този момент, защото са 100% резервирани. Натисни бутона "ПОРЪЧАЙ" за да видиш свободните.
Стоилка Цанкова
Стоилка е на 55 години, омъжена с две деца и е професионална домашна помощница с богат опит. След като е работила на позиции като началник склад в Каменица и отговорник на мобилна група във Верди М, се преориентира в професията и избира тази първо на камериерка, а след това и на домашна помощница. Изберете нея, за да накара не само домът Ви да заблести, a и защото тя вярва, че професионалното почистване си личи веднага, а тя предлага точно такова.
Миглена Йорданова
Миглена е на 29 години, зодия Везни. Неомъжена. В свободното си време се занимава с алпинизъм, четене на книги, готвене, гледане на видеа и разходки сред природата. В момента работи като барманка във фитнес и СПА център. Има опит и като сервитьор. Тя е перфекционист, ще даде всичко от себе си, работата ѝ да бъде свършена максимално добре и качествено.
Славка Симеонова
Славка е зодия Телец, има едно дете. Има предишен опит в сферата на почистването. Казва, че винаги се справя с поставените задачи и върши своята работа качествено и внимателно. През свободното си време обича да слуша музика и да се разхожда из природата.
Мария Петкова
Мария е на 57 години, омъжена с две деца. Дълго време е работила като шивачка, а последните 5 години е упражнявала професията Домашна помощница. Определя себе си като спокоен и приветлив човек. Обича чистотата и един дом да бъде подреден и уютен.
Недялка Бабачева
Недялка е на 54 години, зодия Везни, има двама сина. Преди Domestina няколко години е била домашна помощница и познава работата в основи до най-малкият и дребен детайл. Смята се за отговорен и позитивен човек. Изключително отговорна към поставените задачи. Тя е експедитивна, стриктна и проявява изключителен професионализъм при поставените от клиента задачи.
Теодора
Теодора е семейна с две деца, зодия Рак. За себе си казва, че е честна, амбициозна и комуникативна.
Нели Вълкова
Нели е зодия близнаци, много усмихната, комуникативна и с чувство за хумор. Има опит като камериерка. През свободното си време обича да чете книги и да слуша музика.
Димитър Киров
Димитър е зодия Риби, има опит като служител във фирма за професионално почистване. Описва себе си като сериозен, надежден и отговорен. През свободното си време се занимава със спорт и рисуване.
Радка Кисова
Радка е на 62 години, зодия Рак. Има двама сина, вдовица е. Има 17 години стаж в тази сфера в САЩ. Коректна и изпълнителна.
Юлияна Николова
Юлияна е майка на две деца. Обича да се грижи за домовете и да създава уют. Държи да спазва поетите ангажименти. Позитивна и усмихната, също и комуникативна. Има поглед към детайла.