Домашни помощници в Остромила, Пловдив

Това е списък с активните домашни помощници в Остромила. Не всички са налични за поръчка в този момент, защото са 100% резервирани. Натисни бутона "ПОРЪЧАЙ" за да видиш свободните.
Анна Бодушка
Анна е на 57 години, зодия Телец. Омъжена, има един син. Работлива, честна, за нея готвенето и чистенето са хоби, не работа. 12 години е работила като домашна помошница и камириерка в Лондон. Амбициозна е, доказала е с годините, че си върша добре работата.
Миглена Йорданова
Миглена е на 29 години, зодия Везни. Неомъжена. В свободното си време се занимава с алпинизъм, четене на книги, готвене, гледане на видеа и разходки сред природата. В момента работи като барманка във фитнес и СПА център. Има опит и като сервитьор. Тя е перфекционист, ще даде всичко от себе си, работата ѝ да бъде свършена максимално добре и качествено.
Славка Симеонова
Славка е зодия Телец, има едно дете. Има предишен опит в сферата на почистването. Казва, че винаги се справя с поставените задачи и върши своята работа качествено и внимателно. През свободното си време обича да слуша музика и да се разхожда из природата.
Недялка Бабачева
Недялка е на 54 години, зодия Везни, има двама сина. Преди Domestina няколко години е била домашна помощница и познава работата в основи до най-малкият и дребен детайл. Смята се за отговорен и позитивен човек. Изключително отговорна към поставените задачи. Тя е експедитивна, стриктна и проявява изключителен професионализъм при поставените от клиента задачи.
Теодора
Теодора е семейна с две деца, зодия Рак. За себе си казва, че е честна, амбициозна и комуникативна.
Нели Вълкова
Нели е зодия близнаци, много усмихната, комуникативна и с чувство за хумор. Има опит като камериерка. През свободното си време обича да чете книги и да слуша музика.
Димитър Киров
Димитър е зодия Риби, има опит като служител във фирма за професионално почистване. Описва себе си като сериозен, надежден и отговорен. През свободното си време се занимава със спорт и рисуване.
Радка Кисова
Радка е на 62 години, зодия Рак. Има двама сина, вдовица е. Има 17 години стаж в тази сфера в САЩ. Коректна и изпълнителна.