Домашни помощници в Захарна Фабрика, Пловдив

Това е списък с активните домашни помощници в Захарна Фабрика. Не всички са налични за поръчка в този момент, защото са 100% резервирани. Натисни бутона "ПОРЪЧАЙ" за да видиш свободните.
Стоилка Цанкова
Стоилка е на 55 години, омъжена с две деца и е професионална домашна помощница с богат опит. След като е работила на позиции като началник склад в Каменица и отговорник на мобилна група във Верди М, се преориентира в професията и избира тази първо на камериерка, а след това и на домашна помощница. Изберете нея, за да накара не само домът Ви да заблести, a и защото тя вярва, че професионалното почистване си личи веднага, а тя предлага точно такова.
Анна Бодушка
Анна е на 57 години, зодия Телец. Омъжена, има един син. Работлива, честна, за нея готвенето и чистенето са хоби, не работа. 12 години е работила като домашна помошница и камириерка в Лондон. Амбициозна е, доказала е с годините, че си върша добре работата.
София Сариева
София е зодия Скорпион. Работила е дълго в сферата на почистването в Швейцария. Почиствала е магазини на елитни марки и частни домове. За себе си споделя, че е много коректна и отговорна в работата си. Майка на две пълнолетни деца. В свободното си време се интересува от природосъобразно земеделие.
Мария Петкова
Мария е на 57 години, омъжена с две деца. Дълго време е работила като шивачка, а последните 5 години е упражнявала професията Домашна помощница. Определя себе си като спокоен и приветлив човек. Обича чистотата и един дом да бъде подреден и уютен.
Веска Белева
Веска е на 54 години, зодия Близнаци. Омъжена е и има син и дъщеря. Обича работата си и е всеотдайна. Определя себе като честен човек. Има няколко години опит като Домашна помощница във Великобритания.
Велизар Недев
Велизар е зодия Стрелец. В момента е студент. Няма професионален опит в сферата на почистването, но се грижи сам за домакинството си от 4 години. Определя се като старателен перфекционист. В свободнито си време обича да тренира на открито и да чете книги.