Работа като домашна помощница

Кариерен център

От тук започва пътят! Поздравления за първата стъпка!
Ние подкрепяме всички, които са решили, че могат повече.

Какво представлява работата?

Сами избирате колко часа и в кои дни в седмицата ще работите. Избира се между 4 или 8 часа на ден, като посещенията са от 8:30 до 12:30 и 13:30 до 17:30. Посещават се максимум по двама клиенти на ден, като всеки ден те са различни. С течение на времето ще натрупате абонаменти и всяка седмица ще посещавате едни и същи клиенти.

При клиентите се стои 4 часа. По време на работа се извършват домакинските услуги, от които има нужда клиентът - почистване, гладене, простиране, смяна на спално бельо и други (без готвене и пране).

Адресите, които посещавате са само в предварително определената ви Зона, която може да включва един или няколко по-малки съседни квартала. Преди да започнете работа ще преминете обучение с опитен изпълнител при клиент и ще получите насоки как лесно да намирате адресите си.

Какво предлагаме и какви са изискванията?

Какво предлагаме?

Нормирано работно време по 4 или 8 часа на ден
Избирате сами колко часа и в кои дни да работите
Реални осигуровки
Служебен телефон
Сред най-високите заплати в сектора
Професионално обучение
Възможности за кариерно развитие

Какви са изискванията?

Завършено средно образование
Самостоятелност и комуникативност
Отлична работна етика
Каква е заплатата и възможностите за развитие?

Доместина ви дава свобода и справедливо заплащане. Гъвкавостта на платформата прави предложението ни подходящо, както за постоянна работа, така и за допълнителен доход, а часовата ставка гарантира на всеки изпълнител заплащане спрямо изработените часове. Нивото на заплащане зависи от града и компанията оператор. Има 5 нива на заплащане, като ставката нараства с течение на времето и натрупаните от вас опит и умения.

1ви месец
8.00 лв./час
Това е пробния ви период в платформата. Той включва периода на обучение и първите ви самостоятелни посещения в домове на клиенти. Тук е времето, когато ще се изградите, като професионалист и ще вземете първите си постоянни клиенти.
След 1 месец
8.50 лв./час
След успешно преминаване на пробния период през първия месец, получавате първото си повишение в платформата, а постоянните ви клиенти растат.
След 3 месеца
9.00 лв./час
В зависимост от вашето представяне, следва графикът ви да е запълнен изцяло с постоянни клиенти, които да посещавате веднъж или няколко пъти седмично, спрямо техните предпочитания.
След 1 година
9.50 лв./час
С изграждането и утвърждаването ви, като професионалист и предпочитан изпълнител в платформата на Доместина, доходът ви продължава да расте.
След 2 години
10.00 лв./час
2 години в платформата ви носят по-висока часова ставка, а отношенията, които сте изградили с постоянните си клиенти ви носят спокойствие в работата.
Изберете град и натиснете бутона за да кандидатства по обявата

Работи като домашна помощница в град