Пране на тапицерия на коли в град София

Прането на тапицерии на коли обикновено включва изпиране на седалките, пода и багажника на автомобила. Изискваме от всички компании, които предлагат услугата да използват специална машина, която едновременно пере с препарат и подсушава, за да можете да използвате колата си отново възможно най - скоро след прането.

Можете да резервирате пране на тапицерия на коли, онлайн чрез Domestina. Изберете изпълнител от списъка по-долу или просто направете поръчка и сравнете офертите на всички доставчици по цена и отзиви на клиенти.

Niko Car Cleaning

Nico Car Cleaning е малка семейна компания, създадена от българи в Испания през 2012-та година. От самото си създаване компанията се занимава с пране на тапицерии на автомобили на място. През 2018 се заражда идеята семейството да се завърне в България, за да развие тази дейност и тук. Прането на тапицерии се извършва с професионални препарати и машина Kärcher, която едновременно впръсква и изсмуква вода и препарат. След прането по желание на клиента се поставят найлони, ако автомобила ще се ползва веднага. За пълното изсъхване са нужни около 2 часа. Забележка: За извършване на услугата е необходим достъп до елетричество на не повече от 50 метра от автомобила. Кожа, тавани и кори на вратите не се перат.

Cleanbow

За почистването на тапицерията на колата Ви ние използваме машини Rainbow, за да изтупаме всичката прах, която се е събрала в тапицерията с времето, а след това изпираме с екстракторна машина и висококачествени препарати Amway. След изпирането поставяме фолио върху шофьорската седалка ако колата ще се използва веднага. Тапицерията изсъхва за около 2 часа. За изпирането трябва да се осигури ток на максимум 50 метра.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.
Вземи отстъпка!