Пране на тапицерия на коли в град Пловдив

Прането на тапицерии на коли обикновено включва изпиране на седалките, пода и багажника на автомобила. Изискваме от всички компании, които предлагат услугата да използват специална машина, която едновременно пере с препарат и подсушава, за да можете да използвате колата си отново възможно най - скоро след прането.

Можете да резервирате пране на тапицерия на коли, онлайн чрез Domestina. Изберете изпълнител от списъка по-долу или просто направете поръчка и сравнете офертите на всички доставчици по цена и отзиви на клиенти.

OMC

Ние не наричаме нашите служители чистачи, хигиенисти, техници, градинари и др. Жените и мъжете в OMC имат специфично ДНК. Те обичат работата си и се гордеят, че ви отменят в поддръжката на жилището или офиса ви. Те са мили, разбиращи, изпълнителни, лоялни и изключително прецизни. Те са грижовниците.

ROYAL CLEAN

Тапицерията в автомобилите се изтупва с електрическата тупалка на Рейнбол която премахва акарите и праха, който е набит в седалките до 40 см. дълбочина. След това вътрешността се изпира с екстрактор, отново с машината Рейнбол.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.
Вземи отстъпка!