Пране на мека мебел и килими в град София

Прането мека мебел и килими може да включва изпиране на дивани, фотьойли, столове, табуретки, матраци и килими. Domestina изисква от всички компании, които предлагат услугата да използват специални машини, които се зареждат с вода и специален препарат. По време на прането машината впръсква вода и я изсмуква. След прането, мебелите остават леко влажни, като са необходими 4-5 часа за да изсъхнат. Препоръчително е меката мебел и килимите да се перат поне два пъти годишно.

Можете да резервирате пране на мека мебел и килими, онлайн чрез Domestina. Изберете изпълнител от списъка по-долу или просто направете поръчка и сравнете офертите на всички доставчици по цена и отзиви на клиенти.

Tornado Clean

Tornado Clean използва екстракторни машини Рио и Фантом. Фирмата залага на висококачествени препарати, които са напълно безвредни за хора и домашни любимци. При изпирането на мека мебел машината впръсква препарат и едновременно го изсмуква. След изпирането мебелите остават на 80% сухи. Според зависимост от материята колко вода поемат са нужни между 2-4 часа за пълно изсъване. Килимите се перат на същия принцип както меката мебел. След изпирането няма опасност за настилката под тях(паркет,ламинат и др)

Go Cleaning

Фирма за професионално почистване "Go Cleaning" използва няколко вида машини - прахосмукачки с марка "Nevada", еднодискови машини с марка "Numatic International" и висококачествени препарати с марка "Ecolab". Изпирането на Вашата мека мебел се извършва в два етапа: Първият етап включва ръчно обработване на меката мебел с препарати и четки, а във вторият етап включваме в действие мощната сила на прахосмукачка "Nevada", с която изсмукваме мръсотията. Технологията с която изпираме килимите е следната: Вашите килими се обработват с еднодискова машина "Numatic International", която разпръсква препарат и вода едновременно за по-лесно и резултатно премахване на петна и различни замърсявания. След този процес използваме прахосмукачка "Nevada", за да издърпа мръсотията и препарата от Вашите килими. След изпирането са необходими няколко часа за пълно изсъхване, в зависимост от влажността и температурата в помещението.

Любомир Тодоров

Имам над две години опит в прането на мека мебел в Обединеното Кралство. Там се научих на работна етика и професионализъм във всеки един детайл. През 2018-та се завърнах в България за да започна свой бизнес и да приложа наученото.

Мистър Свежест

Почистващите машини на "Мистър Свежест" ЕООД са на марката Kärcher - мощни професионални прахосмукачки, екстрактори и парочистачки. Килимите и меката мебел се обезпрашават машинно с турбо-смукателна дюза (тип "тупалка"), след което се изпират с екстрактор. Пере се посредством едновременно впръскване и изсмукване на почистващ препарат. След изпиране, повърхностите са леко влажни и изсъхват напълно в рамките на няколко часа (в зависимост от температурата и влажността на помещението).

Best House Care

Прането на мека мебел се осъществява с мощна екстракторна машина и високо ефективни, както и напълно безопасни препарати, след всяко изпиране мебелите остават на 80% подсушени и с приятен аромат.

Кристално Чисто

Фирма за професионално почистване и поддръжка „Кристално Чисто” е специализирана в областта на професионално еднократно, основно и абонаментно почистване на различни типове обекти -офиси, домове, административни сгради, складове и промишлени производства. Прането на мека мебел и килими се извършва от екип от двама души с професионален екстрактор ROI.

Бонанза - Бачорски

Професионално изпиране посредством екстракторна машина. Използване на професионални препарати, щадящи хора и домашни любимци. Времето за съхнене е спрямо замърсяването на повърхностите. Обикновено около 4-6 часа.

Kings of Clean

Добавете блясък във Вашия дом с перфектно изпрани мебели, изглеждащи като нови. Прах, полени, следи от петна, насекоми и други вредители, се разпространяват изключително бързо, ето защо е много важно да поддържате Вашите мебели много чисти. Не допускайте мебелите Ви да бъдат мръсни или захабени, оставете на нас да се погрижим за техния безупречен вид. Благодарение на освежаващото дълбоко пране на мека мебел, Вие ще удължите живота на мебелите си и ще ги накарате да изглежда като нови. Нашите екипи, осъществяващи прането на мека мебел, ще се погрижат да остранят всички петна и лоша миризма без да увредят вашите мебели. Ние ще ароматизираме и удължим живота на Вашите мебели.

Брилянтино

Както всичко друго във вашия дом се замърсява и се нуждае от регулярно почистване, така е и с текстилните мебели. С времето по тях се натрупва мърсотия и прах дълбоко в тъканта. Ако искате да направите почивката у дома още по-приятна, освежете вашите мебели. Прането на мека мебел и килими се извършва на място във вашия дом или офис с екстракторна машина Rio, създадена единствено за пране на текстил. Използва се професионален шампоан за пране, безопасен за хора и домашни любимци. След прането меката мебел остава леко влажна и изсъхва за от 2 до 6 часа.

Свежест ЕМ

Свежест ЕМ използва екстракторни машини Karcher- впръскват вода и препарат под налягане и след това изсмукват замърсяванията под повърхността. След почистването тапицериите остават почти сухи като за пълното им изхъхване са нужни между 3 и 10 часа в зависимост от температурата в помещението. При прането на килими няма опасност за настилката под тях.

ТОНИТАЗЕТ

Използваме машини на доказалата се немска компания Karcher - прахосмукачка (екстрактор) SE-4001 и SE-4002. Работният процес се състои от три етапа: В първия етап обезпрашаваме меката мебел машинно с турбо всмукателна дюза. Вторият етап включва ръчно обработване на меката мебел с препарати и четки, щадящи повърхността. Третият етап на почистване е изпиране с екстрактор. Този процес представлява едновременно впръскване и изсмукване на почистващ препарат, който отстранява дори най-упоритите петна от Вашите мебели. След изпиране повърхностите са леко влажни и изсъхват напълно в рамките на няколко часа (в зависимост от температурата и влажността в помещението).

Elit Clean

Прането на тапицерии се извършва с професионален екстрактор Karcher. Машината работи с два резервоара. В единия има чиста вода с препарат, в другия събира мръсната вода след изпирането. Специалният накрайник впръсква вода с препарат и след това изтегля в дълбочина натрупаните замърсявания. По - трудно достъпните места се третират ръчно. След прането, мебелите остават леко влажни. Нужното време за изсъхване е между 4-8 часа при средна температура 18 - 22 градуса. Килимите остават влажни за около 2 часа. Няма опасност за подови настилки, ламинат, паркет и др. Екстрактора разпръсква водата с препарата и моментално се изсмуква. При евентуално намокряне (тип роса) веднага се подсушава.

Xtreme Cleaning

Прането на тапицерии и килими се извършва с екстрактор за пране на мека мебел Rio. Повърхностите остават леко влажни и изсъхват за около 4 часа. Няма опасност за подовата настилка под килимите.

Cleanbow

Използваме машина Rainbow, с която изтупваме всички тапицерии, матраци и килими, премахвайки всичката прах, акари и пясъци. След като изтупаме всичко с машина Rainbow, изпираме с екстрактор Rio и препарати Amway. Повърхностите, които не са покрити с тапицери, почистваме с парочистачка EV, която почиства с пара на 170 градуса, премахвайки всяко замърсяване единствено с вода, без никаква химия. В зависимост от материята, мебелите изсъхват за между 3 и 5 часа. Настилките под килимите остават сухи и няма опасност за тях.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.
Вземи отстъпка!