Пране на мека мебел и килими в град Пловдив

Прането мека мебел и килими може да включва изпиране на дивани, фотьойли, столове, табуретки, матраци и килими. Domestina изисква от всички компании, които предлагат услугата да използват специални машини, които се зареждат с вода и специален препарат. По време на прането машината впръсква вода и я изсмуква. След прането, мебелите остават леко влажни, като са необходими 4-5 часа за да изсъхнат. Препоръчително е меката мебел и килимите да се перат поне два пъти годишно.

Можете да резервирате пране на мека мебел и килими, онлайн чрез Domestina. Изберете изпълнител от списъка по-долу или просто направете поръчка и сравнете офертите на всички доставчици по цена и отзиви на клиенти.

OMC

В ОМС работим с професионална перяща техника. Използваните от нас спрей-екстрактори са перящи прахосмукачки, оборудвани с един контейнер за чиста вода, в който се добавя препарат за пране и един контейнер за мръсна вода. Машинатите са снабдени с накрайник за пране на мебели, на който са разположени дюзи за впръскване на препарат под налягане, обикновено между 2 и 15 бара. Непосредствено след дюзите за впръскване е прикрепена фуния за изсмукване на отложената от препарата мръсотия, която почти винаги е прозрачна. При обработването на материята през фунията може да се види дали влиза чиста или мръсна пяна, това ни позволява да разберем кога желаното място, което третираме е изпрано. След изпиране, повърхностите са леко влажни и изсъхват напълно в рамките на няколко часа (в зависимост от температурата и влажността на помещението).

ROYAL CLEAN

Работим само с професионални машини Rainbow и Karcher. Тапицериите изсъхват в рамките на деня. Когато се перат подови настилки, няма опасност за повърхностите под тях.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.
Вземи отстъпка!