Пране на мека мебел и килими в град Перник

Прането мека мебел и килими може да включва изпиране на дивани, фотьойли, столове, табуретки, матраци и килими. Domestina изисква от всички компании, които предлагат услугата да използват специални машини, които се зареждат с вода и специален препарат. По време на прането машината впръсква вода и я изсмуква. След прането, мебелите остават леко влажни, като са необходими 4-5 часа за да изсъхнат. Препоръчително е меката мебел и килимите да се перат поне два пъти годишно.

Можете да резервирате пране на мека мебел и килими, онлайн чрез Domestina. Изберете изпълнител от списъка по-долу или просто направете поръчка и сравнете офертите на всички доставчици по цена и отзиви на клиенти.

Xtreme Cleaning

Прането на тапицерии и килими се извършва с екстрактор за пране на мека мебел Rio. Повърхностите остават леко влажни и изсъхват за около 4 часа. Няма опасност за подовата настилка под килимите.

Cleanbow

Използваме машина Rainbow, с която изтупваме всички тапицерии, матраци и килими, премахвайки всичката прах, акари и пясъци. След като изтупаме всичко с машина Rainbow, изпираме с екстрактор Rio и препарати Amway. Повърхностите, които не са покрити с тапицери, почистваме с парочистачка EV, която почиства с пара на 170 градуса, премахвайки всяко замърсяване единствено с вода, без никаква химия. В зависимост от материята, мебелите изсъхват за между 3 и 5 часа. Настилките под килимите остават сухи и няма опасност за тях.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.
Вземи отстъпка!