Пране на мека мебел и килими в град Дупница

Прането мека мебел и килими може да включва изпиране на дивани, фотьойли, столове, табуретки, матраци и килими. Domestina изисква от всички компании, които предлагат услугата да използват специални машини, които се зареждат с вода и специален препарат. По време на прането машината впръсква вода и я изсмуква. След прането, мебелите остават леко влажни, като са необходими 4-5 часа за да изсъхнат. Препоръчително е меката мебел и килимите да се перат поне два пъти годишно.

Можете да резервирате пране на мека мебел и килими, онлайн чрез Domestina. Изберете изпълнител от списъка по-долу или просто направете поръчка и сравнете офертите на всички доставчици по цена и отзиви на клиенти.

Кедрон 7

Прането се извършва с професионални екстракторни машини. Дамаските остават сравнително сухи, като са готови за ползване след около 4-5 часа. Използваме професионални препарати, щадящи цветовете и тъканите. Всичко химикали са с нужните разрешителни и сертификати за употреба, значително намаляват количеството на акари и са изключително ползотворни за хора с алергии. Прането на един диван от три места отнема около 1 час, като при по-големи обеми и ограничено време, прането може да се извършва от няколко човека с няколко машини.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.
Вземи отстъпка!