Пране на мека мебел и килими в град Добрич

Прането мека мебел и килими може да включва изпиране на дивани, фотьойли, столове, табуретки, матраци и килими. Domestina изисква от всички компании, които предлагат услугата да използват специални машини, които се зареждат с вода и специален препарат. По време на прането машината впръсква вода и я изсмуква. След прането, мебелите остават леко влажни, като са необходими 4-5 часа за да изсъхнат. Препоръчително е меката мебел и килимите да се перат поне два пъти годишно.

Можете да резервирате пране на мека мебел и килими, онлайн чрез Domestina. Изберете изпълнител от списъка по-долу или просто направете поръчка и сравнете офертите на всички доставчици по цена и отзиви на клиенти.

Perfect Home

Работим с 2 броя Екстрактор машини - Storm, малка за апартаменти и голяма за административни сгради и офиси. Също разполагаме и с Prochem екстрактор, с вътрешен нагревател, използван за големи площи. След изпиране, тъканта остава леко влажна, като през лятото са необходими 3-5ч, за да изсъхне напълно, а през зимата - 4-8ч. Килимите остават сравнително сухи след пране, препоръчително е поне 2 часа да не се стъпва върху тях, за да останат свежи. Няма опастност за подовата настилка отдолу, била тя ламинат, паркет или др.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.
Вземи отстъпка!