Пране на мека мебел и килими в град Банкя

Прането мека мебел и килими може да включва изпиране на дивани, фотьойли, столове, табуретки, матраци и килими. Domestina изисква от всички компании, които предлагат услугата да използват специални машини, които се зареждат с вода и специален препарат. По време на прането машината впръсква вода и я изсмуква. След прането, мебелите остават леко влажни, като са необходими 4-5 часа за да изсъхнат. Препоръчително е меката мебел и килимите да се перат поне два пъти годишно.

Можете да резервирате пране на мека мебел и килими, онлайн чрез Domestina. Изберете изпълнител от списъка по-долу или просто направете поръчка и сравнете офертите на всички доставчици по цена и отзиви на клиенти.

Tornado Clean

Tornado Clean използва екстракторни машини Рио и Фантом. Фирмата залага на висококачествени препарати, които са напълно безвредни за хора и домашни любимци. При изпирането на мека мебел машината впръсква препарат и едновременно го изсмуква. След изпирането мебелите остават на 80% сухи. Според зависимост от материята колко вода поемат са нужни между 2-4 часа за пълно изсъване. Килимите се перат на същия принцип както меката мебел. След изпирането няма опасност за настилката под тях(паркет,ламинат и др)

Go Cleaning

Фирма за професионално почистване "Go Cleaning" използва няколко вида машини - прахосмукачки с марка "Nevada", еднодискови машини с марка "Numatic International" и висококачествени препарати с марка "Ecolab". Изпирането на Вашата мека мебел се извършва в два етапа: Първият етап включва ръчно обработване на меката мебел с препарати и четки, а във вторият етап включваме в действие мощната сила на прахосмукачка "Nevada", с която изсмукваме мръсотията. Технологията с която изпираме килимите е следната: Вашите килими се обработват с еднодискова машина "Numatic International", която разпръсква препарат и вода едновременно за по-лесно и резултатно премахване на петна и различни замърсявания. След този процес използваме прахосмукачка "Nevada", за да издърпа мръсотията и препарата от Вашите килими. След изпирането са необходими няколко часа за пълно изсъхване, в зависимост от влажността и температурата в помещението.

Любомир Тодоров

Имам над две години опит в прането на мека мебел в Обединеното Кралство. Там се научих на работна етика и професионализъм във всеки един детайл. През 2018-та се завърнах в България за да започна свой бизнес и да приложа наученото.

Мистър Свежест

Почистващите машини на "Мистър Свежест" ЕООД са на марката Kärcher - мощни професионални прахосмукачки, екстрактори и парочистачки. Килимите и меката мебел се обезпрашават машинно с турбо-смукателна дюза (тип "тупалка"), след което се изпират с екстрактор. Пере се посредством едновременно впръскване и изсмукване на почистващ препарат. След изпиране, повърхностите са леко влажни и изсъхват напълно в рамките на няколко часа (в зависимост от температурата и влажността на помещението).

Best House Care

Прането на мека мебел се осъществява с мощна екстракторна машина и високо ефективни, както и напълно безопасни препарати, след всяко изпиране мебелите остават на 80% подсушени и с приятен аромат.

Кристално Чисто

Фирма за професионално почистване и поддръжка „Кристално Чисто” е специализирана в областта на професионално еднократно, основно и абонаментно почистване на различни типове обекти -офиси, домове, административни сгради, складове и промишлени производства. Прането на мека мебел и килими се извършва от екип от двама души с професионален екстрактор ROI.

Бонанза - Бачорски

Професионално изпиране посредством екстракторна машина. Използване на професионални препарати, щадящи хора и домашни любимци. Времето за съхнене е спрямо замърсяването на повърхностите. Обикновено около 4-6 часа.

Брилянтино

Както всичко друго във вашия дом се замърсява и се нуждае от регулярно почистване, така е и с текстилните мебели. С времето по тях се натрупва мърсотия и прах дълбоко в тъканта. Ако искате да направите почивката у дома още по-приятна, освежете вашите мебели. Прането на мека мебел и килими се извършва на място във вашия дом или офис с екстракторна машина Rio, създадена единствено за пране на текстил. Използва се професионален шампоан за пране, безопасен за хора и домашни любимци. След прането меката мебел остава леко влажна и изсъхва за от 2 до 6 часа.

Свежест ЕМ

Свежест ЕМ използва екстракторни машини Karcher- впръскват вода и препарат под налягане и след това изсмукват замърсяванията под повърхността. След почистването тапицериите остават почти сухи като за пълното им изхъхване са нужни между 3 и 10 часа в зависимост от температурата в помещението. При прането на килими няма опасност за настилката под тях.

ТОНИТАЗЕТ

Използваме машини на доказалата се немска компания Karcher - прахосмукачка (екстрактор) SE-4001 и SE-4002. Работният процес се състои от три етапа: В първия етап обезпрашаваме меката мебел машинно с турбо всмукателна дюза. Вторият етап включва ръчно обработване на меката мебел с препарати и четки, щадящи повърхността. Третият етап на почистване е изпиране с екстрактор. Този процес представлява едновременно впръскване и изсмукване на почистващ препарат, който отстранява дори най-упоритите петна от Вашите мебели. След изпиране повърхностите са леко влажни и изсъхват напълно в рамките на няколко часа (в зависимост от температурата и влажността в помещението).

Elit Clean

Прането на тапицерии се извършва с професионален екстрактор Karcher. Машината работи с два резервоара. В единия има чиста вода с препарат, в другия събира мръсната вода след изпирането. Специалният накрайник впръсква вода с препарат и след това изтегля в дълбочина натрупаните замърсявания. По - трудно достъпните места се третират ръчно. След прането, мебелите остават леко влажни. Нужното време за изсъхване е между 4-8 часа при средна температура 18 - 22 градуса. Килимите остават влажни за около 2 часа. Няма опасност за подови настилки, ламинат, паркет и др. Екстрактора разпръсква водата с препарата и моментално се изсмуква. При евентуално намокряне (тип роса) веднага се подсушава.

Xtreme Cleaning

Прането на тапицерии и килими се извършва с екстрактор за пране на мека мебел Rio. Повърхностите остават леко влажни и изсъхват за около 4 часа. Няма опасност за подовата настилка под килимите.

Cleanbow

Използваме машина Rainbow, с която изтупваме всички тапицерии, матраци и килими, премахвайки всичката прах, акари и пясъци. След като изтупаме всичко с машина Rainbow, изпираме с екстрактор Rio и препарати Amway. Повърхностите, които не са покрити с тапицери, почистваме с парочистачка EV, която почиства с пара на 170 градуса, премахвайки всяко замърсяване единствено с вода, без никаква химия. В зависимост от материята, мебелите изсъхват за между 3 и 5 часа. Настилките под килимите остават сухи и няма опасност за тях.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.
Вземи отстъпка!