Почистване на прозорци в Кошарица

Сравнете офертите на всички изпълнители
Виж цените

Дограмата, стъклата и щорите на прозорците са мръсни? Разбира се всеки може да си изчисти прозорците сам, но отнема много време, а резултатите обикновено са далеч от задоволителни. Оставете тази работа на професионалистите! Те работят със специално оборудване, професионални препарати и имат правилна техника на почистване. С тяхна помощ ще се радвате на кристално чисти прозорци, обезпрашени щори и дограми без петънце.

Каква е цената?

Цената се определя от:

  • Брой стаи;
  • Брой остъклени тераси;
  • Брой стаи в които ще се почистват щори;

Няма значение колко са големи прозорците или колко са на брой, толкова е просто.

Защо да резервирате чрез Domestina?

Domestina e мястото където можете да сравните на един екран офертите на всички изпълнители. Тук можете да поръчате онлайн, само с няколко клика без излишни телефонни разговори и обяснения. Не забравяйте, че след края на посещението, можете да оцените изпълнителя и вашият коментар да помогне в избора на други потребители.

Как да резервирате?

На тази страница можете да видите, всички компании, които предлагат почистване на прозорци в град Кошарица. Можете директно да изберете изпълнител от тук или да натиснете бутона “Виж всички оферти” за да видите цените на всички компании.

Фирми за почистване, предлагащи почистване на прозорци в град Кошарица

"Свежест 42 " ООД
рейтинг 9.7 / 10
 
Обслужва градовете: Атия, Бургас, Несебър, Свети Влас, Слънчев Бряг, Созопол, Черноморец, Елените, Кошарица, Поморие

Услугата включва двустранно почистване на прозорците според обявените цени и забърсване на дограмата. Почистват се ръчно посредством перо и мече. Използваме вода и препарат за прозорци от професионална серия. Нужно е клиента да подсигури достъп до течаща вода, за да може да се подменя мръсната вода с чиста. Използваме полиращи кърпи за финализиране на почистването. Тъй като щорите са няколко разновидности се почистват ръчно  или с Рейнбоу с приставка за щори. Използва се препарат, който е подходящ за материята от която са изработени / плат, алуминий, пластмаса/ . Предлагаме почистване на фасади и височинно почистване на прозорци. Имаме на разположение вишка под наем , а за по- достъпните прозорци - телескоп 8 м.