Основно почистване на домове в Мездра

Сравнете офертите на всички изпълнители
Виж цените

Основното почистване се различава от поддържащото почистване на домашните помощници, по това, че се почиства много по-обстойно. Обръща се внимание на:

  • Прозорци;
  • Фуги в банята;
  • Вътре в шкафове и гардероби;
  • Вътре в печката;
  • Over wardrobes and cupboards;

Общо взето дейности, които отнемат много време и не се правят често. Разликата с почистването след ремонт, е че няма премахване на следи от строителство като бои, латекс, лепила и изхвърляне на строителни отпадъци.

Основното почистване се извършва от екип от двама до четирима изпълнители с професионални препарати и машини за почистване.

Каква е цената?

Цената зависи от площта на имота, който ще се почиства. Разбира се, всеки доставчик има различно ценообразуване, защото работи с различен брой хора, различни препарати и машини.

Защо да резервирате чрез Domestina?

В Domestina можете да видите на едно място офертите на най-добрите изпълнители на основно почистване в град Мездра. Заради конкурентната среда тук можете да намерите най-изгодните оферти и да поръчате само с няколко клика, без излишни телефонни разговори. След като посещението приключи, ще получите форма за обратна връзка, с която да оцените изпълнителя. Тя е инструментът, които кара доставчиците да са винаги на ниво и ви дава възможност да помогнете на бъдещи потребители да направят правилен избор.

Фирми за почистване, предлагащи основно почистване на домове в град Мездра

Ведро Стил ЕООД
рейтинг 10 / 10
 
Обслужва градовете: Ботевград, София, Враца, Етрополе, Мездра, Правец, Лозен (село)

Ние сме различната почистваща компания. За нас е важно качественото и здравословно почистване!
 Използваме най-добрата техника на пазара- последен модел почистваща система Рейнбоу, защото просто това гарантира не само качество,но и здравословна среда след почистването.
За премахване на упорита мръсотия по твърдите настилки използваме машини Керхер. Използват се качествени доказани професионални препарати за съответните повърхности и сертифицираните кърпи за почистване Tupperware.