9.8 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София, Банкя, Перник, Лозен (село), Бистрица, Герман, Долни Богров

Xtreme Cleaning

Ние сме млад амбициозен екип с 10-годишен опит в професионалното почистване. Предлагаме високо качество и кратки срокове на изпълнение както за фирми, така и за частни клиенти.

Услуги от Xtreme Cleaning

Основно почистване
Използваме еднодискови машини Numatic, двумоторни водосмукачки Nevada, екстрактор Rio, както и огромен арсенал от ръчни инструменти. Препаратите които използваме, са на Американската фирма Ecolab , едни от най-хубавите на пазара.
Първо се почистват прозорците и дограмите, с ръчните инструменти. После се почистват санитарните помещения, избърсва се прахта от всички мебели, ключове, контакти, полюлеи. Накрая завършваме с почистване на подове с еднодисковата машина и водосмукателната, съответно Numatik и Nevada. И не на посредно място се почистват всички врати и огредала.
Пране на мека мебел и килими
Прането на тапицерии и килими се извършва с екстрактор за пране на мека мебел Rio. Повърхностите остават леко влажни и изсъхват за около 4 часа. Няма опасност за подовата настилка под килимите. 
Почистване след ремонт
Използваме водосмукателна двумоторна машина Nevada, екстрактор за пране на мека мебел и меки подови настилки Rio, еднодискова машина на почистване на твърди подови настилки и пране на мокети и килими Numatic. Почистването включва: 
  1.  Ръчно почистване на прозорци и дограма с проф. препарати и инструменти; 
  2. Ръчно почистване на прах от мебели, осветителни тела, електрически контакти и ключове;
  3. Ръчно почистване на кухненски плотове, плочки и електроуреди; 
  4. Машинно изпиране на мека мебел с машината Rio; 
  5. Почистване на санитарни помещения (баня и тоалетна); 
  6. Пране на килими и мокети с машината Numatic; 
  7. Mашинно измиване и почистване на фуги и твърди подови настилки с машините Numatic и Nevada; 

Обектът ще бъде предаден в отличен търговски вид.
Пране на тапицерия на коли
За разлика от автомивките, ние Ви посещаваме на място. Почистваме и изпираме интериора на автомобила Ви  на посочен от Вас адрес.  За да почистим салона на автомобила Ви, ни е нужен достъп  до ел. мрежа (контакт ) за включване на екстрактора както и 15-20 литра вода. Качественото пране на тапицерията е гарантирано, благодарение на препарати с високо качество (Spot, Buzil, Apolon и др.)и умелото им ползване от нашите професионалисти. Предлаганата от нас услуга продължава около един час, през това време бихте могли да си изпиете сутришното си кафе. Тапицерията остава леко влажна и се нуждае от 4 до 8 часа, за да изсъхне напълно, в зависимост от климатичните условия.
Почистване на прозорци
Погледни света с нови очи.
Прозорците са вашите очи към света. Както доброто зрение ви дарява с радостта да възприемате пълноценно реалността, така и чистите прозорци у дома ви дават чувство за уют и яснота. В работата си влагате майсторство и старание, ние – също. Качественото измиване на прозорците изисква прецизност, търпение и опит. Добавете професионалните инструменти и препарати от нас и получавате работната ни формула – винаги бързо и винаги – безупречно чисто. Препаратите които използваме са на Американската фирма Еколаб, неагресивни към хора и животни, гарантираното качество.
Почистване на баня
Почистане изцяло с биоразградими препарати, живи пробиотични бактерии и парочистачка . Микробите ще бъдат отстранени на 99,9%.
Дезинфекция
Здравейте, препаратите които използваме за дезинфекция са на Американската фирма ECOLAB P3- Alchodes за всички видове повърхности (на алкохолна основа)

Оценки от клиенти