0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Арбанаси, Велико Търново, Горна Оряховица, Долна Оряховица, Лясковец

Дени 44 ЕООД

За екипа на "Дени 44" чистотата на Вашия дом и офис е мисия, която изпълняваме с удоволствие и високо качество.

Услуги от Дени 44 ЕООД

Основно почистване
За основното почистване използваме почистващи машини марката Kärcher. Използваме перилни и почистващи препарати със сертификати на фирма Войс Кемикъл, Блейзи, Меглио и др. доказали се на българския пазар, както и био почистващи препарати на фирмата Sonett.

Почистването включва:
Почистване на вертикални и хоризонтални повърхности, стени,  подове, мебели. Външно почистване на шкафове, хладилници, аспиратори,  фурна  и котлони. Дълбоко изтупване на меки настилки, килими и мокети. 
Почистване и дезинфекция  на  санитарни помещения. 
Външно и вътрешно измиване на прзоорци и дограми и  щори, без алпинистки подход.

Клиента може да очаква, старателно изчистен и приятно ухаещ дом или офис.
Пране на мека мебел и килими
Използване почистваща и перяща машина Kärcher.
Почистваме в дълбочина на влакната и чрез вградения вакуум повърхностите са готови за употреба в рамките на няколко часа.
Почистване след ремонт
За почистването след ремонт използваме почистващи машини марката Kärcher. Използваме перилни и почистващи препарати със сертификати на фирма Войс Кемикъл, Блейзи, Меглио и др. 

Първо се обира основният боклук, обезпрашава се прахта с Kärcher, измива се и се подсушава отново с Kärcher, ако има силно замърсени петна се стараем да ги премахнем на ръка като внимаваме да не нараним повърхностите.

Клиента може да очаква, старателно изчистен и приятно ухаещ дом или офис.


Почистване на баня
Цялостно почистване на баня
Дезинфекция
дезинфекция на дръжките на входната врата; - дезинфекция на парапета на първия етаж, водещ до асансьора; - дезинфекция на дръжките на асансьорната врата (на първи етаж и етажа на клиента); - дезинфекция на таблото с бутони на асансьора; - дезинфекция на дръжките на входната врата на клиента; Препаратите които се използват са 2 вида : * Дезинфектант DENTASPRAYза повърхности - АВ: Етилов алкохол, Хлорхексидин диглюконат, Бензил-С12-18-алкилдиметил амониев хлорид. СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕ: Препаратът има бактерицидно, вкл. туберкулоцидно, фунгицидно (Candida albicans) и вирусоцидно (HIV type 1) действие. ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ: За почистване и дезинфекция на малки по площ, труднодостъпни повърхности, оборудване и апаратура, предмети и прибори в здравни и лечебни заведения. Използва се в стоматологични, лекарски кабинети и лаборатории (за дезинфекция на стоматологични асистентски масички, стоматологични наконечници, операционни маси, превързочни маси, стоматологични столове, лабораторни маси, офис оборудване и др.). Готов разтвор. * Дезинфектант от типа на белината на фирма Войс И двата препарат получаваме със сертификати.